top of page

Acerca de

Official Logo Covermeclean_edited_edited.jpg

PËR NE

Historia e plotë

Kompania jonë ka marrë një qëndrim proaktiv për të ndihmuar në zbutjen e problemeve që kanë lindur për shkak të

Covid19. Këto rrethana të paparashikuara kanë ndryshuar mënyrën se si ne e përjetojmë botën e udhëtimit.

Cover Me Clean është një mbulesë sediljesh dhe tabakash të sigurta për mjedisin, miqësore për përdoruesit. Ne mbulojmë sediljen e makinës, ndenjëset dhe tabakatë e avionit, trenat, transportin publik dhe çdo ndenjëse sipas dëshirës tuaj!

Mbulesat CMC janë bërë për t'u përdorur si barrierë mbrojtëse

për të ndihmuar në minimizimin e ekspozimit tonë të tepërt të papastërtisë, papastërtive dhe mikrobeve.

Ne besojmë se së bashku mund ta mbajmë botën tonë

sa më të qëndrueshme dhe të sigurta duke marrë

hapat e nevojshëm për të mbrojtur veten si dhe

planeti ynë.

Një kompani që përpiqet të jetë një iniciativë globale për të ndihmuar

eliminojnë ndotësit e dëmshëm duke reduktuar tonë

gjurmët e karbonit. Ne kemi dizajnuar kopertinat tona

për përdorim të përditshëm në çdo ndenjëse të imagjinueshme, e bërë nga

Material i disponueshëm hipoallergjik i cilësisë premium.

 

  Besimi ynë është se ne mishërojmë idenë e mbrojtjes së aseteve tona më të mëdha. Le ta bëjmë botën tonë të lëvizë përsëri. Ejani, uluni. Ne ju kemi mbuluar!

NO WORRIES

 Check us out!

Click Links below

COVER ME CLEAN

WALMART COVER ME CLEAN MEDIUM

AMAZON COVER ME CLEAN

bottom of page