top of page

Keni nevojë për një kuotë?

Cover Me Clean Seat Covers Hapja e madhe për publikun e gjerë. Ju lutem mos ngurroni të kërkoni një kuotë nëse jeni të interesuar të blini me shumicë. Cover Me Clean është i shkëlqyeshëm për mbrojtjen e vendeve publike si shkollat, sediljet e makinave për fëmijë, karriget e larta për fëmijë, karriget me rrota.  Automjetet dhe të gjitha nevojat tuaja për ndenjëse dhe më shumë! Gjithashtu mos e bëni për mbulesat tona të tabakave. Plotësoni formularin e kuotimit më poshtë për porositë e specialitetit. Mos u shqetësoni Ne ju kemi mbuluar!

Mbulesa e sediljes hipoalergjike dhe e sigurt për mjedisin

Të marrë një kuotë

Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme dhe klikoni Submit. Një Përfaqësues do t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Faleminderit për dorëzimin!
bottom of page