top of page

 

 • Mbulim i plotë me buzë të mbledhura elastike   

          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_         

 • Material pa lateks që merr frymë!

 

 • Cover Me Clean mjedis të sigurt!  

 

 •  Miqësore për përdoruesit!  

 

 •  Ndryshim i madhësisë, i vogël, i mesëm, i madh!  

 

 •  Unisex!  

 

 • E shkëlqyeshme për udhëtime pa pastrim të çrregullt!

 

 •  Pa sherr dhe luftë!

  

 • Mban sediljen e makinës për fëmijë pa papastërti dhe papastërti!

 

 

 • I ripërdorshëm, i larë!


  

 • Hapjet e parzmoreve universale për t'iu përshtatur pothuajse të gjitha sediljeve të makinave për fëmijë në pjesën e përparme ose 3 në 1!

Mbulesa e sediljes për fëmijë 1 Paketë -Mesatare

SKU: 00860006591946
$19,99Price
  bottom of page